It’s all about engagement

Of ze nou ‘How much is the fish?’, ‘Relight my fire’ of ‘Back by Dope Demand’ meezingen, I love it! Ik neem mensen graag mee op een natural high waar even alles los mag en waar iedereen voldaan naar terugkijkt. Ik ben altijd op zoek naar ‘gems’ die men nog niet kent, of misschien al lang en breed is vergeten.

Een verrassend huwelijk tussen twee tracks die het publiek opstuwt naar nieuwe hoogtes, spannende intro’s van eigen makelij, originele remixes, harmonic mixing, it’s all in the game. I take fun very seriously 😉

Ik doe het echt voor de beleving en vind mezelf in het totale plaatje niet zo belangrijk maar wel functioneel. Ik please het publiek maar wat graag. Het prepareren van mooie verrassinkjes, het uitlokken van gilletjes of ‘whooohooo’s’ 😉 … you get the picture! Ik hoor vaak dat ik heel ver ga in het prepareren om de show optimaal en uniek te maken.

Ik produceer ook mijn eigen muziek.

Ervaring

Momenteel draai ik regelmatig in opdracht op de meest uiteenlopende feesten. Van zakelijke borrels via particuliere knalfeesten tot hippe samenwerkingen met saxofonisten, you name it! Van nostalgisch sentiment tot après Ski. Ik heb enkele jaren 2x per maand gedraaid op een vaste locatie. Daarnaast: 2 bruiloften, tuinfeesten, bedrijfsfeesten, schoolfeesten, in een café, in een soos, in een kas, op een dak, in een winkel, op het strand, een spinningmarathon, een housewarming, tot aan groepsmeditaties aan toe.

Ik heb een uitgebreide collectie van 3000+ gecureerde tracks:

  • 60s, 70s, 80s, 90s, 00s, Top 40
  • Dance, Pop, Rock, Disco, Après Ski, House, Trance, Latin, Hip Hop (eigentijds of classics)
  • Beach & lounge
  • etc.

Gear

Traktor Pro + hardware controller.
PA: Behringer Eurolive B212D

Enthousiast geworden?

06 1443 7782
info@jornomusic.nl

We were completely satisfied about his performance, with positive reactions from the audience and a good turnover at the bar.

Yma Quentin
Yma QuentinUrbanFarmers

As a DJ, he puts so much effort into his work. This really pays out.

Fabian Schrama
Fabian SchramaSinger Songwriter

Goed passende, opzwepende sets én prachtig geprepareerde mixes voor tijdens de meditatie. Dankjewel!

Willem Gosselt
Willem GosseltAUM meditatie

Mixes

Zomerse playlists

Summer Feeling


Indie Summer


After Sun


Zinderende Hitte

A Summers Day in the Park